Skip to content
Koen Dijkshoorn

Koen Dijkshoorn is hovenier in en buiten het Westland. Met een gezonde dosis ervaring en vooral met inmiddels mooie resultaten is Koen Dijkshoorn en zijn team de man die past bij jouw project.

Tuinontwerp

Je hebt een tuinwens. Wij helpen je deze te verwezenlijken. Samen komen we tot een tuin in een stijl waar je je gelukkig in voelt. Na een kennismakingsgesprek maken we een ontwerpschets. Na je reactie verwerken we de aanpassing tot een definitief ontwerp. Hierbij ontvang je een passende offerte.

Ontwerp je mee?
Natuurlijk vind je het zelf ook leuk om een ontwerp te maken. Jouw schets en opgedane inspiratie uit tijdschriften of andere tuinen nemen we graag mee om de ideale tuin voor jou te maken. Passend bij je wensen. En die van het gezin of je huis.

Grondig aan het werk
Na akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van de tuin. Dit doen we snel en grondig. Zoals alles eigenlijk.

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen moet goed gebeuren. Wij werken grondig en weten wat we doen. Op basis van het voorgestelde (of aangeleverde) tuinontwerp gaan we snel en vakkundig aan de gang. Binnen een korte tijd zie je de tuin mooi worden.

Duurzame materialen in de tuin
Koen Dijkshoorn gebruikt zoveel mogelijk duurzame materialen om de tuin aan te leggen. De beplanting moet goed zijn. Daarom geven we standaard een jaar garantie op de vaste planten.

Eigentijdse tuinen.
Wil je ook een vijver in de tuin? Of het dak van je schuur met mos? Sfeervolle tuinverlichting of een stukje kunstgras? Koen Dijkshoorn doet het allemaal. Geen probleem.

Vijvers

Een vijver waar je vissen zich thuis voelen? Of een waterpartij om de natuur terug in je tuin te brengen. Koen Dijkshoorn helpt bij alle soorten vijverprojecten. Groot of klein. Van waterpartij tot waterornament. Een vijver die bij je past. En die past in je tuin.

We zorgen voor een vijver met helder water. Met tips om dit zo te houden. De juiste waterplanten en keuze voor de vissen is belangrijk om het plaatje compleet te maken.

Tuinonderhoud

Voor het vakkundig onderhoud van je tuin, perk of balkon bel je met Koen Dijkshoorn. Wij zorgen voor

  • Snoeien van hagen en struiken
  • Rooien en uitsnoeien van bomen
  • Verticuteren en bemesten van je gazon
  • Verpoten of planten van beplanting
  • Bestrijden van ongedierte

Onderhoud van je tuin tot in de puntjes verzorgd.

We doen alles om er voor te zorgen dat je tuin jaarrond mooi is. Door onze snelle werkwijze is de prijs acceptabel.

Meer weten? Neem contact op met Koen Dijkshoorn.

Grondwerkzaamheden

Een goede waterhuishouding is de basis van uw tuin. Naast het aanbrengen van drainage, straatkolken, hemelwaterafvoeren of het plaatsen van beschoeiingen of damwanden, besteden we ook aandacht aan de grondstructuur. Beiden zijn belangrijk voor een optimale ontwikkeling van uw tuin.

Grondig werk
Grondwerkzaamheden worden grondig uitgevoerd. Door onze ervaring sluiten we risico’s uit en werken we volgens de veiligheidsvoorschriften. We gebruiken klein en groot materieel om het werk snel en doelgericht uit te voeren.

Back To Top